Donatia ta schimba o viata!

Implicate si tu!

Poti sustine si tu Asociatia Kevin- 1 Caz la un miliard cu o donatie!

Donatiile de toate marimile ne ajuta sa ii asiguram lui Kevin un acces la terapii constante mult mai bune si implicit la un viitor mult mai bun. Kevin este un caz unic, are atat sindromul Birk-Barel cat si sindromul Skrabam-Deardoff(descoperit în 2017). Exista foarte putine informatii disponibile deoarece ambele sunt afectiuni congenitale rare in lume, descoperite recent!

Daca vrei sa contribui printr-o donatie in contul direct in contul bancar

Titular : Asociatia Kevin- 1 Caz la un miliard

Cont in lei: RO43BRDE170SV62374271700 (RON) deschis la BRD.

Cod SWIFT: BRDEROBU

Donează Acum

Alege suma pe care vrei să o donezi! O sumă oricât de mică are forța să schimbe o viață. Tu alegi cât vrei să donezi, perioada și tot tu decizi când vrei să oprești donația! Esti parte activă a soluției iar noi te vom ține în permanență la curent cu evoluția celor pe care dorești să îi ajuți.

Selectează Moneda

Selectează numărul de luni

Continuă
Secure donation.

Poti complete Formularul 230 daca in ultimul an in curs ai avut venituri din salarii sau pensii. Poti redirectiona chiar si daca ai realizat venituri din activitatii indendente completand datele asociatie noastre privind destinatia sumei de redirectionare din Declaratia unica.

 

Pentru a-ti fi mai usor poti descarca documentul si imputernicirea privind destinatia sumei donate. Sunt deja completate cu datele Asociatei Kevin – 1 Caz la un milliard.

DOCUMENT IMPUTERNICIRE PENTRU DEPUNEREA FORMULARULUI 230 

DOCUMENT FORMULAR 23

Tot ce trebuie sa faci in continuare este sa il trimiti catre Administratia Financiara (ANAF) de care apartii pana la data de 31 iulie al fiecarui an, prin posta ca scrisoare recomandata. Exista si varianta de al preda direct la sediul ANAF.

Ti-am fi recunoscatori daca impartasesti povestea Asociatia Kevin– 1 Caz la un milliard si prietenilor tai. Fiecare formular conteaza pentru a sustine in continuare terapia lui Kevin.

Un simplu gest poate schimba viata lui Kevin in bine! Ca persoana juridica, statul iti ofera ocazia de a alege ce se intampla cu banii din impozit si in acelasi timp iti da posibilitatea de a face o fapta buna.

Poti alege sa directionezi 20% din impozitul firmei tale catre Asociatia Kevin– 1 Caz la un milliard. Nu te costa nimic in plus!

Profitul firmei tale nu influenteaza directionarea celor 20 %. Statul oricum impoziteaza 16% din afacerea ta. Din acei 16% poti alege sa directionezi 20% pentru trimestrul in care ai inregistrat cheltuielile catre un ONG. Si poti alege Asociatia Kevin – 1 Caz la un milliard pentru a ne sustine financiar.

Asociatia Kevin – 1 Caz la un milliard este inregistrata in Registrul entităţilor/unităţilor de cult incepand cu data de 28.05.2019. Poti verifica inregistrarea asociatiei in documentul de mai jos  sau poti intra pe site-ul official https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/ .

  1. Decizia de inregistrare in registrul entitatilor/unitatilor de cult.

Un prim pas pentru a dona in limita a 0,3% din cifra de afaceri si implicit a directiona cei 20% este intocmirea unui contract de sponsorizare! Poti descarca contractul de sponsorizare mai jos.

2. Contract de directionare 20% a impozitului pe profit